Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
+421 948 992 100
(Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
  +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)

Príbeh pani Katky – liposukcia brucha po štyridsiatke a nový začiatok v krásnejšom tele



Príbeh pani Katky – liposukcia brucha po štyridsiatke a nový začiatok v krásnejšom tele

Výrobca svadobných doplnkov pani Katka je zdarným úkazom toho, že život po štyridsiatke zďaleka nekončí. Práve naopak, môže byť lepší a spokojnejší. Katka bola vždy optimistická a usmievavá žena. V osobnom živote však nastali nepríjemné okolnosti, ktoré sa podpísali nielen na jej nálade, ale aj na jej vzhľade. S pribúdajúcim stresom išli kilá hore a tým sa začal zhoršovať jej pohlaď na seba. „Prestala som sa sama sebe páčiť,“ spomína dnes znovu s úsmevom. Rozhodla sa preto pre liposukciu, ktorá jej vrátila sebavedomie. A aj keď má na krku päťdesiatku, cíti sa teraz lepšie než kedykoľvek predtým.

Prečítajte si inšpiratívny rozhovor s touto usmievavou a krásnou ženou, o tom, ako môže plastický zákrok, odsatie tuku z bruška, zmeniť život a ako môže sama pacientka ovplyvniť jeho finálny výsledok.

Katka, aký zákrok ste podstúpili a prečo ste sa preň rozhodli?

V minulom roku som podstúpila liposukciu brucha na Arte klinike v Brne. Moje rozhodnutie bolo dosť impulzívne. Vždy som si totiž zakladala na tom, že sa cítim vo svojom tele dobre. Naraz však v mojom živote nastali okolnosti, kvôli ktorým som nebola v úplnej psychickej pohode.  Bohužiaľ, podpísalo sa to predovšetkým na hmotnosti. Stresy som zajedala a tuk sa pomaly usadzoval v oblasti brucha. Začala som nenávidieť pohlaď do zrkadla a celkovo som sa prestala páčiť aj sama sebe.

Jedného dňa som sa na seba naštvala natoľko, že som sa rozhodla s tým urobiť niečo radikálne. A vzhľadom na to, že v mojom veku už nie je chudnutie také ľahké, rozhodla som sa pre rýchlejšie riešenie a vyhľadala si na internete možnosti liposukcie.

Až na pár obrázkov od žien, ktoré zákrok podstúpili, som si viac informácií nezisťovala. Nechcela som si vytvoriť zbytočné obavy.

Ako ste sa cítili po zákroku a ako prebiehala vaša rekonvalescencia?

Ihneď po zákroku na plastickej chirurgii som mala dosť veľké opuchliny. Ako som však následne zistila, moje nepríjemné pocity po zákroku boli spôsobené prevažne nesprávne zvolenou kompresívnou bielizňou.

Mala som nepríjemné opuchy a celkovo som cítila, že mi bielizeň nesedí, tak ako by mala. Kontaktovala som výrobcu bielizne, ktorú som na klinike dostala, ale, bohužiaľ, mi nevyšli v ústrety.

Rozhodla som sa preto si bielizeň vyriešiť sama a skontaktovala som spoločnosť LIPOELASTIC a.s., ktorá je popredným výrobcom kompresívnej bielizne. Táto spoločnosť má sídlo blízko môjho bydliska, a tak som sa rozhodla pre osobnú návštevu. Bola som nadšená. Musím aj tu verejne pochváliť celkový prístup tejto spoločnosti. Dámy mi ochotne poradili s výberom a bielizeň so mnou trpezlivo vyskúšali.

Od chvíle, čo som si zaobstarala lepšiu pooperačnú bielizeň, prebiehala moja rekonvalescencia bez komplikácií.

Pooperačnú bielizeň som si obľúbila natoľko, že som ju nosila omnoho dlhšie, než mi bolo odporúčané lekárom. A dodnes ju využívam ako spodnú vrstvu pod oblečenie na lyže.

Splnil zákrok vaše očakávania? Aké boli výsledky?

Liposukcia určite splnila moje očakávania. Okolie si zmeny hneď všimlo a chvála od známych mi vrátila moje stratené sebavedomie. Veľmi mi to pomohlo, nie len fyzicky, ale hlavne psychicky.

Čo by ste odporučili ženám, ktoré uvažujú o plastickom zákroku?

Všetkým ženám, ktoré o zákroku uvažujú, by som určite odporučila do toho ísť a nebáť sa. Ja osobne by som išla kľudne znova. Pokiaľ vám smútok z postavy až príliš zamestnáva hlavu, mali by ste to pre seba urobiť.

Žijeme len raz, tak by to malo stáť za to.

 


Zaujala vás táto odpoveď?
Zdieľajte to so svojimi priateľmi

Produkty spomínané v tejto odpovedi:

VH Variant
VH Variant
VH Variant
Bestseller
Telová
Čierna

Bandáž – so zapínaním na háčiky a očká na oboch stranách, s odnímateľnými a nastaviteľnými ramienkami a hygienickým otvorom
 

Skladom, Dátum odoslania: 24.04.2024
50,90 42,42 € bez DPH
KP special
KP special
KP special
Bestseller
Biela

Unisex brušný pás – zapínanie na suchý zips s tromi nebo štyrmi lamelami

Skladom, Dátum odoslania: 24.04.2024
od 41,90 34,92 € bez DPH
KPress
KPress
KPress
Bestseller
Telová
Čierna

Unisex brušný pás – vystužený tromi alebo štyrmi lamelami, so zapínaním formou suchého zipsu pomocou dvoch pásikov

Skladom, Dátum odoslania: 24.04.2024
od 36,90 30,75 € bez DPH
Contact us
Tím LIPOELASTIC
Sme tu pre vás
Tel.: +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Opýtajte sa

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně