Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
+421 948 992 100
(Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
  +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)

Preventívna mastektómia s okamžitou rekonštrukciou prsníkovými implantátmi



Rakovina prsníka je závažné ochorenie, ktoré trápi mnoho žien. Riziko jej vzniku sa zvyšuje, pokiaľ sa táto choroba niekedy už v rodine vyskytla. To sa týkalo aj pani Kristýny, ktorá sa v septembri minulého roku odhodlala k dôležitému rozhodnutiu vo svojom živote a nechala si preventívne oba prsníky odstrániť. Po zákroku nosila pooperačnú bielizeň LIPOELASTIC®, a tak sme sa jej opýtali, ako hodnotí pooperačnú podprsenku po mastektómii s okamžitou rekonštrukciou prsníkovými implantátmi.

Prečo ste sa rozhodli pre preventívnu mastektómiu (odstránenie prsníkov)?

Mám potvrdenú genetickú dispozíciu pre rakovinu prsníkov (tzn. 80 % riziko rakoviny prsníkov). Aj keď sa zúčastňujem dôsledného preventívneho programu vnímala som všetky vyšetrenia ako „čakanie“ na to, kým sa niečo nájde. Mám dve malé deti a je mojou povinnosťou sa o nich starať. Preto som sa rozhodla podstúpiť preventívne odstránenie prsníkov a ich následnú rekonštrukciu pomocou prsníkových implantátov.

Ako dlho ste pooperačnú podprsenku nosila a koľko kusov tejto bielizne ste mala?

K dispozícii som mala celkom 4 pooperačné podprsenky. Jednu z nich som dostala po zákroku v nemocnici, tá mi ale, bohužiaľ, svojim vyhotovením nevyhovovala. Zakúpila som si teda z vlastnej iniciatívy 3 pooperačné podprsenky od spoločnosti LIPOELASTIC. Najviac som si obľúbila podprsenku PI ideal, tá je z veľmi príjemného materiálu, zaisťuje super kompresiu a pocit istoty po celý deň.

Ako by ste ohodnotili funkčnosť a komfort podprsenky LIPOELASTIC®? Ako ste sa v nej cítili?

Cítila som sa v nej veľmi dobre. Rozhodne ju hodnotím ako najlepšiu podprsenku zo všetkých mnou vyskúšaných. Môžem ju len odporúčať. Vyhovovalo mi, že všetky LIPOELASTIC® podprsenky sú dosť kompresívne, takže som nemala strach, že sa mi implantáty niekam posunú (ani pri pohybe, ani v spánku). Zároveň sú podprsenky z príjemného materiálu, v ktorom mi bolo pohodlne po celý deň.


Zaujala vás táto odpoveď?
Zdieľajte to so svojimi priateľmi

Produkty spomínané v tejto odpovedi:

PI ideal
PI ideal
PI ideal
Bestseller
Telová
Čierna

Podprsenka – s bezšvovými košíčkami, nastaviteľnými ramienkami, zapínaním na háčiky a očká a zakončením na širokú gumu

Skladom, Dátum odoslania: 24.04.2024
45,90 38,25 € bez DPH
Contact us
Tím LIPOELASTIC
Sme tu pre vás
Tel.: +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Opýtajte sa

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně