Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
+421 948 992 100
(Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
  +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)

Nie sú legíny ako legíny



Že sa legíny nosia len na cvičenie, už dávno neplatí. Stali sa súčasťou každodenného outfitu mnohých z nás. A niet sa čo diviť! Správne zvolené legíny totiž opticky zoštíhlia a zvýraznia vaše prednosti. Patríte aj vy medzi ich milovníčky? Pozrite sa s nami na to, ako si vybrať legíny, ktoré vám perfektne sadnú, a v ktorých si užijete pohodlie po celý deň a navyše podporíte potlačenie príznakov celulitídy.

Pri výbere legín pamätajte, že:

1. Keď legíny, tak jedine kompresívne

Pokiaľ sa rozhodnete investovať do legín, dbajte na to, aby boli z kompresívneho materiálu. Trpíte na zadržovanie vody, opuchy a celulitídu? Potom by kompresívne legíny mohli by tým pravým kúskom do vášho šatníka. Tlak kompresie totiž nielenže podporí optické zoštíhlenie vašich nôh, ale pomôže aj správnemu fungovaniu lymfatického systému. 

2. „Žmolky“ nie sú trendy

Trápia vás na legínach „žmolky“? Ide o malé uzlíčky, hrčky, ktoré vznikajú opotrebením vlákien na povrchu tkaniny. Aby ste nemuseli z šatníka časom vyradiť obľúbené legíny, vyberajte materiály, ktoré sú udržateľné, farebne stále a odolné proti žmolkovaniu.

3. Na kvalite materiálu záleží

Nech už legíny nosíte kamkoľvek, mali by ste dbať na kvalitu zloženia materiálu. Oblečenie, ktoré obsahuje latex nebo iné škodlivé látky, by vám mohlo spôsobiť alergické reakcie a vyrážku. Vyberajte preto certifikované materiály bez obsahu látok, ktoré by vám mohli spôsobiť nepríjemnosti a dodržujte odporúčaný spôsob údržby kompresívnych produktov.

4. Lifestylové univerzálne legíny

Medzi základnými kusmi šatníka by legíny určite nemali chýbať! Sú vhodné na každodenné nosenie, do mesta aj do zamestnania. Veľmi dobre sa v nich budete cítiť aj pri športe – viete, že ACTIVE leggings pomáhajú k regenerácii svalov? Legíny využijete určite aj pri cestovaní. Ich kompresívne vlastnosti podporujú cirkuláciu krvi smerom k srdci a uľavia vám od opuchnutia nôh.

 


Zaujala vás táto odpoveď?
Zdieľajte to so svojimi priateľmi

Produkty spomínané v tejto odpovedi:

ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
ACTIVE leggings
Bestseller
Čierna/farebná guma
Ružová/farebná guma
Tmavomodrá/farebná guma
Čierna/čierna guma

Zoštíhľujúce kompresívne legíny napomáhajúce proti zadržovaniu vody v tele, celulitíde a opuchom nôh

Skladom, Dátum odoslania: 29.04.2024
59,90 49,91 € bez DPH
Contact us
Tím LIPOELASTIC
Sme tu pre vás
Tel.: +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Opýtajte sa

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně