Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
+421 948 992 100
(Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Potrebujete poradiť? Zavolajte nám.
  +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)

Ako vzniká a ako sa vyrába pooperačná kompresívna podprsenka?



Zaujíma vás, ako vzniká nová kompresívna podprsenka? Asi viete, že od nápadu až po samotnú realizáciu vedie často dlhá a niekedy aj tŕnistá cesta. Nielen o tom je článok s manželmi Hradilovými, majiteľmi spoločnosti LIPOELASTIC a.s., ktorí sa s nami podelili o svoje know-how pri vzniku novej prémiovej podprsenky.

Nápad, výber technológie a samotná výroba sú len časť z toho, čo je potrebné, aby vznikol nový produkt LIPOELASTIC®. Nahliadnite s nami do výroby českej rodinnej spoločnosti na zrod nového produktu pre ženy s prsníkovými implantátmi.


1. NÁPAD

Prvým a absolútne zásadným krokom je samotná idea. „Nápad pre vznik prvej sexy podprsenky pre ženy s prsníkovými implantátmi bol z veľkej časti ovplyvnený mojou vlastnou skúsenosťou. Spomínam si, akým problémom bol pre mňa prechod z pooperačnej podprsenky k normálnej spodnej bielizni,“ hovorí Alena Hradilová.

Práve skúsenosti pacientiek po plastických operáciách prsníkov boli prvým semienkom zasadeným pri vzniku novej podprsenky PI premium.

2. VÝBER DIZAJNU A TECHNOLÓGIE

„Pri výbere správneho materiálu a dizajnu sa nechávame inšpirovať trendami z veľtrhov v Paríži, ktorý je známy ako srdce módy, luxusu a elegancie,“ prezrádza pani Alena. Podprsenka PI premium sa pýši veľmi elegantným čipkovým materiálom s luxusnými zlatými komponentami.

Samotný výber správnej technológie, technika spracovania a celý výrobný proces je však doménou Tomáša Hradila.

„Pri výrobe kladieme veľký dôraz na techniku a vysokú kvalitu vypracovania. Všetky naše produkty sú vyrobené z certifikovaných materiálov a spĺňajú tie najvyššie európske kvalitatívne parametre,“ hovorí Tomáš Hradil.

Zaujímavosťou je, že všetky produkty spoločnosti LIPOELASTIC a.s. sú výsledkom ručnej práce skúsených krajčírok.


3. TESTOVANIE A URČENIE VEĽKOSTÍ

„Výber designu a technológie spracovania patria k najťažším úlohám vôbec. Je treba vyrobiť a otestovať veľké množstvo kusov, ktoré následne vyhodnocuje oddelenie výskumu a vývoja,“ popisuje Tomáš Hradil.

Testuje sa naozaj dôkladne. Dôležité slovo pri testovaní má aj pani Alena Hradilová, ktorá všetky vzorky osobne skúša. K víťaznému modelu sa musia navrhnúť veľkostné tabuľky, na základe ktorých sa okrem iného tepelne tvarujú košíčky. Práve vďaka tepelnému moldingu sú podprsenky bezšvové a poskytujú zákazníčkam to najvyššie pohodlie.

4. VÝROBA

Po dlhých mesiacoch vývoja a testovania je možné spustiť výrobu, ktorá začína strihom. „Snažíme sa o efektívne spracovanie látky s minimom odpadu,“ prezrádza Tomáš Hradil. Už nastrihané kusy látky následne smerujú do výroby, kde podprsenka získava svoju finálnu podobu.

Vedeli ste, že na výrobnom procese jednej podprsenky sa podieľa celkom 9 pracovníčok spoločnosti?

5. VÝSTUPNÁ KONTROLA

Jednou z posledných výrobných zastávok kompresívnej podprsenky je výstupná kontrola. „Všetky produkty LIPOELASTIC® sú pred balením kusovo kontrolované. V praxi to znamená, že každá pooperačná bandáž i podprsenka prejde rukami pozorných pracovníčok,“ vysvetľuje Tomáš Hradil fungovanie kontroly finálnych produktov.

6. MARKETING A BALENIE

Neodmysliteľnou súčasťou každého produktu je návrh predajného balenia a celková marketingová koncepcia.

„S marketingovým tímom dbáme na to, aby finálna škatuľka čo najviac prezentovala samotný produkt.  V prípade novinky z kolekcie podprseniek PI premium je to predovšetkým luxusné a elegantné vypracovanie, ktoré sa snúbi s kompresiou a komfortom,“ dodáva pani Alena, ktorá vedie marketingový tím.


7. PRÍPRAVA MARKETINGOVEJ KAMPANE

Na to, aby sa o produkte dozvedeli koncové zákazníčky, je potrebná príprava marketingovej kampane. „Som presvedčená, že práve marketing je veľmi dôležitou súčasťou procesu uvedenia nového produktu na trh,“ vysvetľuje Alena Hradilová.

 

Zaujal vás tento článok a zaujíma vás, ako vyzerá výsledok tohoto procesu? Prezrite si PI premium  novinku v portfóliu LIPOELASTIC – prvú sexy podprsenku pre ženy s prsníkovými implantátmi.


Zaujala vás táto odpoveď?
Zdieľajte to so svojimi priateľmi

Produkty spomínané v tejto odpovedi:

PI premium
PI premium
PI premium
Bestseller
Čierna
Krémová

Luxusná podprsenka – elegantné čipkové spracovanie, bezšvové košíčky, so zadným zapínaním na háčiky a očká

Skladom, Dátum odoslania: 29.04.2024
69,90 58,25 € bez DPH
Contact us
Tím LIPOELASTIC
Sme tu pre vás
Tel.: +421 948 992 100 (Po - Pia, 8:00 - 15:00)
Opýtajte sa

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně